O NAS


Podjetje Mediaplan 8 vam ponuja enostavno naročanje, hitro dostavo ter optimalno razmerje med kvaliteto in ceno narejenega izdelka. Smo ekipa mladih strokovnjakov, ki v grafiki in marketingu na različnih področjih delujemo že več kot 15 let. V ekipi smo povezani dobavitelji, izvajalci, oblikovalci in programerji s področja grafike.

Zaupanje med nami je ključno za uspeh vseh, predvsem pa za zadovoljstvo uporabnikov naših storitev. V zadnjih letih je sodelovanje pod pritiskom cenovno ugodnih ponudb, ki v svoji kvaliteti in tehniki izvedbe niso optimalne glede na želene učinke strank in potrebe uporabnikov. S svetovanjem v vseh fazah nastajanja vašega izdelka vam želimo zagotoviti kvalitetno storitev, od naročanja do same izdelave.

S svojim znanjem in izkušnjami o materialih, tehnikah, razmerah na trgu materiala in storitev na področju marketinga vam bomo svetovali, kako optimizirati razmerje med kvaliteto in stroškom, da boste dosegli želen učinek oziroma rezultat. Izdelek bo tako hitreje dosegel zastavljen učinek oziroma rezultat, uporabniki produkta pa bodo bolj zadovoljni.

V primeru, da vas zanima optimizacija vaših tiskovin ali izdelava novih, imate potrebe po UV tisku, potrebujete izvirne promocijske artikle, izdelavo internetne strani, izdelavo aplikacij, storitve v oblaku ali pa seveda naša inovacijo Mediacard 3 kartico, nas pokličite in dogovorili se bomo za predstavitveni sestanek.

Borut Leben,
vodja ekipe Mediaplan 8